SPATIELLO STOR FOR VEGG
Art.nr. 2041

Spatiello Spatiello Spatiello Spatiello

Spatiello stor for vegg består av to brett. Barn og voksne har behov for å gjøre seg erfaringer i forhold til å orientere seg i rom i ulike utgangsstillinger. Brettene kan monteres fast på ulike steder og vegger for å fremme motivasjon for å utforske verden

  • ved å rulle eller krype bort til
  • reise seg ved til knestående og stående
  • reise seg opp og gå for å ha noe meningsfullt å gå til når det gjerne tar lang tid å lære
  • for å stimulere til utforsking av materialer omkring seg når en bruker et stå- eller gåhjelpemiddel

Brettene gir personen mulighet til å finne igjen gjenstander på samme sted hver gang, og derfor

hjelpe barnet eller den voksne til å danne hukommelse i forhold til rommet/rommene som vedkommende orienterer eller forflytter seg i. Det er svært viktig for en som lærer langsomt for å fremme mest mulig effektiv læring. Brettene lager lavfrekvent lyd når gjenstander slippes, slik at barn eller voksne ikke skvetter. Brettene kan lett rengjøres ved behov.De leveres med tre typer strikk og strips til å kunne montere gjenstander med.

Trenger personen å lære å åpne og lukke hånden, følger det med seks hvite og seks sorte plast-firkanter som en kan lime krafsematerialer på (se Carpe2). De samme brikkene kan brukes til personer som øver på å vende og dreie gjenstander ved å feste interessante bilder på en eller begge sider, og feste de med strikk til brettet. De kan også brukes til å øve på mengde, hvor mange en kan holde i hver hånd.

Innhold produkt:

2 brett (H:39,5cm B:93cm), 12 brikker i pvc (9x9cmm), 3 typer strikk og strips.